Kami melabur dengan pekerja-pekerja kami

Pekerja baru menjalani latihan secara percuma dan latihan amali. Program penyesuaian pula membantu pekerja dengan cepat untuk terlibat dalam operasi kerja.

Gaji dan kerjaya

Pendapatan yang stabil, pembayaran segera, prospek kerjaya, dan peluang untuk melakukan melancong ke seluruh dunia

Terma pekerjaan

Jadual tetap, tempat kerja yang moden, pekerjaan rasmi, perlindungan sosial, dan arahan kerja yang jelas

Rekreasi

Pelancongan berkumpulan untuk rekreasi aktif, pertandingan korporat dan pertandingan aktiviti luar

Memperluaskan jangkauan geografi kita

Bina kerjaya anda di syarikat besar tanpa meninggalkan kampung halaman anda. Atau terokai dunia baharu dan pergi ke mana saja di dunia. Moscow, Sochi, Vladivostok, Tbilisi, Sofia dan bandar-bandar lain!

Pasukan kami menyatukan bandar dan orang ramai.

Natalya Sbrodova

Ketua Jabatan Pengambilan Pekerja

"Kami menghargai individu yang aktif serta bertanggungjawab dan membantu untuk merealisasikan kemahiran perniagaan bagi mereka yang bersedia untuk berkembang bersama kami. Sama ada pakar yang berpengalaman atau orang baharu. Bagi kami, kualiti pekerja adalah keinginan untuk bekerja dan membuat keputusan dengan sendiri. Kemungkinan kami sedang menunggu resume anda".

Perbaiki perkhidmatan tempahan teksi kami

Kami berusaha untuk mewujudkan cara yang paling mudah dan moden untuk menempah teksi. Ianya berdasarkan pengalaman yang banyak, teknologi kami tersendiri dan produk perisian yang unik: aplikasi mudah alih untuk pelanggan Maxim dan untuk pemandu Taxsee Driver, proses automatik untuk menerima tempahan dan menganalisis operasi teksi dan perkhidmatan kartografi tersendiri.

Jadilah sebahagian daripada pasukan kami

Berkembang bersama pemimpin pasaran.